Biberli ve Susamlı Bonfile Tarifi Malzemeler:
4 dilim bonfile
1 fincan süt
2 diş sarımsak
1 çay bardağı ayçiçek yağı
2 yemek kaşığı balzamik sirke
1 yemek kaşığı susam
1 yemek kaşığı karabiber
Biberli ve Susamlı Bonfile Tarifi Hazırlanışı:
- Bonfileleri süt, balzamik sirke, ayçiçek yağı, sarımsakla marine edin ve buzdolabında 30 dakika bekletin.
- Daha sonra bir düz tabağın içinde karabiber ve susamı karıştırıp marine ettiğiniz bonfileleri bu karışıma bulayın.
- Kızgın tavada her iki yüzünü de 3-4 dakika pişirin.
- Şayet eti çok pişmiş seviyorsanız, tavanın kapağını kapatarak 5 dakika daha pişme süresini uzatabilirsiniz.