Biberli ve Susamlı Bonfile

22.07.2014
120
Biberli ve Susamlı Bonfile

Biberli ve Susamlı Bonfile

Tarifi Malzemeler:

4 dilim bonfile
1 fincan süt
2 diş sarımsak
1 çay bardağı ayçiçek yağı
2 yemek kaşığı balzamik sirke
1 yemek kaşığı susam
1 yemek kaşığı karabiber

Biberli ve Susamlı Bonfile Tarifi Hazırlanışı:

  1. Bonfileleri süt, balzamik sirke, ayçiçek yağı, sarımsakla marine edin ve buzdolabında 30 dakika bekletin.
  2. Daha sonra bir düz tabağın içinde karabiber ve susamı karıştırıp marine ettiğiniz bonfileleri bu karışıma bulayın.
  3. Kızgın tavada her iki yüzünü de 3-4 dakika pişirin.
  4. Şayet eti çok pişmiş seviyorsanız, tavanın kapağını kapatarak 5 dakika daha pişme süresini uzatabilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.