Anasayfa / Biberli ve Susamlı Bonfile

Biberli ve Susamlı Bonfile

Paylaş

biberli-ve-susamli-bonfileBiberli ve Susamlı Bonfile Tarifi Malzemeler:

4 dilim bonfile
1 fincan süt
2 diş sarımsak
1 çay bardağı ayçiçek yağı
2 yemek kaşığı balzamik sirke
1 yemek kaşığı susam
1 yemek kaşığı karabiber

 

Biberli ve Susamlı Bonfile Tarifi Hazırlanışı:

  1. Bonfileleri süt, balzamik sirke, ayçiçek yağı, sarımsakla marine edin ve buzdolabında 30 dakika bekletin.
  2. Daha sonra bir düz tabağın içinde karabiber ve susamı karıştırıp marine ettiğiniz bonfileleri bu karışıma bulayın.
  3. Kızgın tavada her iki yüzünü de 3-4 dakika pişirin.
  4. Şayet eti çok pişmiş seviyorsanız, tavanın kapağını kapatarak 5 dakika daha pişme süresini uzatabilirsiniz.

Paylaş

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*