Yerli Ata Tohumundan Farklı Lezzetler

Yerli Ata Tohumundan Farklı Lezzetler

Panpan Un, beyaz unun lezzeti ile buğdayın sağlıklı-besleyici içeriğini bir araya getirdiği “Sağlıklı Un” kategorisinde yerli ata tohumlarından bol lifli ve son derece besleyici 3 farklı ürünü tüketicilerin beğenisine sundu.

PanPan Un, yerli ata tohumlarından “Beyaz Tam Buğday Unu”, “Bol Lifli Çok Amaçlı Un”, “Yüksek Proteinli Çok Amaçlı Un” olmak üzere üç farklı “Sağlıklı Un” grubunu tüketicisiyle buluşturdu.

Panpan Un, paketli un pazarında en büyük üç markadan biri olmayı hedefliyor. Doruk Un Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Gürsel Erbap,2024’te iç pazarda yüzde 56 tonaj artışı hedefliyoruz. PanPan paketli un kategorisi için yapacağımız pazarlama yatırımları ile 5 yıl içinde yıllık 50 bin tondan fazla tonaja ulaşarak Türkiye’nin en büyük 3 paketli un markasından biri haline gelmeyi hedefliyoruz. Bu ürün grubumuzla bir anlamda sosyal sorumluluk yaklaşımımızı da ortaya koyuyoruz.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.