Ispanaklı Tart Malzemeleri: 50 gram tereyağı 3 kaşık sıvı yağ 3 kaşık yoğurt 1/2 çay kaşığı kabartma tozu 2 bardak...
Sebzeli Levrek Izgara

Malzemeler
– 2 Dal Biberiye
– 1 Adet Havuç
– 1 Adet Kuru Soğan
– 2 Adet Levrek
– 1 Adet Limon
– 1 Adet Patates
– 2 Diş Sarımsak
Sosu İçin
– 2 Diş Dövülmüş Sarımsak
– 1 Çay kaşığı Karabiber
– 1 Çay kaşığı Kırmızı Pul Biber
– 1 Çay kaşığı Kırmızı Toz Biber
– 2 Çay kaşığı Tuz
– 1 Çay bardağı Zeytinyağı
Tarifi
Levreklerin içini temizleyin. Tüm sebzeleri çok ince olacak şekilde dilimleyin. Balıkların içini sebzeler ile doldurdun. Biberiyeyi ilave edin. Sos için gerekli olan malzemeleri çatal ile iyice karıştırın. Balıkları ip ile bağlayın ve barbekü üzerine alın. Fırça yardımıyla hazırladığınız sostan sürüp balıkları önlü arkalı pişirin. Servis yapın.
YORUMLAR