Çingene Pilavı

16.06.2013
113
Çingene Pilavı
71 / 100

Çingene Pilavı

Malzemeler

  • 1 Kase Tulum Loru(Çökelek de Olabilir)
  • 1 Adet Domates
  • 1 Adet Küçük Boy Salatalık
  • 2 Dal Taze Soğan
  • Arzu ederseniz maydanoz da bu salataya yakışır.
  • Tuz- Karabiber- Pul biber- Fesleğen
  • Limon Suyu
  • Zeytinyağ
Tarif
  • Tulum loru çukur bir kaseye alınır.
  • Üzerine taze soğan, domates, salatalık arzu edilirse maydanoz doğranır.
  • Tuzu baharatı ilave edip karıştırılır.
  • En son limon suyu ve zeytinyağ dökülerek servis edilir.
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.