Web Sayfası Privacy PolicyCookie PolicyTerms and Conditions

Francala Tatlısı

18.08.2013
173
Francala Tatlısı

Francala Tatlısı

Malzemeler
1 adet bayat francala ekmeği
3 bardak süt
2 bardak sıvı yağ
5 adet yumurta
Kaymak

Şerbeti İçin
1,5 bardak şekeri 3 bardak suda kaynatın, ½ limon sıkın.

Tarifi

Francala ekmeğinin kabuklarını çıkartıp dilimlere ayırın ve sütün içinde bekletin. Bu arada yumurtaları bir kap içine kırıp çırpın bir tavada yağı kızdırın. Sütten çıkardığınız dilimleri yumurtaya batırıp yağda kızartın. Kızaran dilimleri şerbetin içine atın, çeksinler. Yanında kaymak ile beraber servis edin.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.