Ispanaklı Tart Malzemeleri: 50 gram tereyağı 3 kaşık sıvı yağ 3 kaşık yoğurt 1/2 çay kaşığı kabartma tozu 2 bardak...
Kızılcıklı Tarhana Çorbası

Malzemeler
- 1 Adet Soğan
- Yarım Çorba Kaşığı Margarin
- 4 Su Bardağı Soğuk Su
- 5 Çorba Kaşığı Kızılcıklı Tarhana
- 5 Diş Sarımsak
- Tuz
Yapılışı
Soğanı ince doğrayın. Bir tencerede yağı eritip soğanları pembeleştirinceye kadar kavurun.4 su bardağı soğuk suda tarhanayı ezip tuzla birlikte soğanları ilave edin. Devamlı karıştırarak pişirin. Sarmısakları havanda dövün. Çorbayı ateşten indirmeden önce sarımsağı ekleyip bir iki taşım kaynatın. Sıcak olarak servis yapın. Afiyet olsun…
YORUMLAR