Sebze Püreli Et

Sebze Püreli Et

Sebze Püreli Et

Malzemeler
4 dilim antrikot
2 adet kereviz
1 adet limonun suyu
Tuz
Karabiber
2 çorba kaşığı sıvı yağ

Tarifi

Cevizler soyulup doğranır. Üzerini geçecek kadar su konulup iyice yumuşayana dek haşlanır. Pişmesine yakın tuz ve limon suyu ilave edilip pişirmeye devam edilir. Pişince iyice süzülüp karıştırma kabına alınır. Sıvı yağ, karabiber ilave edilip püre kıvamına gelene dek ezilip karıştırılır. Etler ızgarada önlü-arkalı tuzlanıp pişirilir. Kereviz püresi ile birlikte servis yapılır.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.