Çilekli Tiramisu

Malzemeler
Kakaolu hazır kek
3 yemek kaşığı un
3 yemek kaşığı şeker
1 adet yumurta
2 su bardağı süt
1 paket labne peynir
1 paket vanilya (isteğe bağlı)
2 tatlı kaşığı granül kahve
1 fincan sıcak su
2 çorba kaşığı toz şeker
jöle, çilek, parça çikolata
Tarif
İlk önce hazır kek tabanının birini pastayı yapacağımız kaba alalım.
1 fincan sıcak suyun içine granül kahve ve 2 çorba kaşığı şekeri ilave edip eritelim.
Kekin tabanı hazırladığımız kahve ile ıslatalım.
Un, şeker, yumurta ve süt ocakta muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirip ılıması için ocaktan alalım.
Muhallebi ılınınca içine labne peyniri ilave edilip mikserle iyice çırpalım.
Önceden ıslatılmış kekin üzerine muhallebinin yarısını koyalım arasına çilek ve parça çikolataları yerleştirelim.
Kekin üst kısmı da kahve ile ıslatıp diğer kekimizin üzerine yerleştirelim.
Geri kalan muhalebiyi de üzerine dökelim ve yine çilek ve parça çikolatalarla süsleyelim.
Jöleyi tarifine göre hazırlayıp soğumaya bırakalım.
Soğuyan jöleyi yine soğuyan muhalebinin üzerine döküp buzdolabında iyice soğuması için bekletelim.
İstediğiniz zaman dilimleyip çay ile afiyetle yiyebilirsiniz.
Afiyet bal şeker kaymak olsun.