Çoban Kavurma

18.07.2013
36
Çoban Kavurma

coban-kavurmaMalzemeler

1 kg kuşbaşı kuzu eti

3 adet soğan

1 tatlı kaşığı kekik

3 adet çarliston biber

1 çay kaşığı karabiber

2 diş sarmısak

½ çay bardağı sıvı yağ

Yapılışı

  • Halka halka doğranmış soğanlar, çarliston biberler, sarmısak ve et bir tencereye konulup harlı ateşte 3 dakika kadar çabuk çabuk çevrilir.
  • Kekiğin yarısı ve karabiber ilave edilip hiç su koymadan ağzı kapalı olarak ve ateş kısılarak 1.5 saat kadar pişirilir.
  • Piştikten sonra üzerine kekik serpilir. Afiyet olsun…
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.