google.com, pub-2571312230047356, DIRECT, f08c47fec0942fa0 gtag("event", "ad_impression", {query_id: "CMz26sa46Y8DFdRrkQUd_t8rsQ", send_to: "G-97YMFGXZ6F"})

Çoban Kavurma

18.07.2013
174
Çoban Kavurma

Çoban Kavurma

Malzemeler

1 kg kuşbaşı kuzu eti

3 adet soğan

1 tatlı kaşığı kekik

3 adet çarliston biber

1 çay kaşığı karabiber

2 diş sarmısak

½ çay bardağı sıvı yağ

Yapılışı

  • Halka halka doğranmış soğanlar, çarliston biberler, sarmısak ve et bir tencereye konulup harlı ateşte 3 dakika kadar çabuk çabuk çevrilir.
  • Kekiğin yarısı ve karabiber ilave edilip hiç su koymadan ağzı kapalı olarak ve ateş kısılarak 1.5 saat kadar pişirilir.
  • Piştikten sonra üzerine kekik serpilir. Afiyet olsun…
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.