Ispanaklı Tart Malzemeleri: 50 gram tereyağı 3 kaşık sıvı yağ 3 kaşık yoğurt 1/2 çay kaşığı kabartma tozu 2 bardak...
Fırında Yoğurtlu İncik

Malzemeler
– 1 Tatlı kaşığı Karabiber
– 1 Tatlı kaşığı Kimyon
– 1 Tatlı kaşığı Kırmızı Pul Biber
– 2 Kg Tavuk İncik Eti Kemiksiz
– 2 Yemek kaşığı Tereyağı
– 1 Kg Yoğurt
– 2 Adet Yumurta
Tarifi
Tavuk incikler fırın tepsisine dizilir. Sosu için; 1 kg yoğurt, 2 adet yumurta, 1’er silme tatlı kaşığı karabiber, kimyon, pul biber ve tuz çırpılır. İnciklerin üzeri yoğurt sosuyla kaplanıp 1 bardak su dökülür. Yemek ortalama 200 derece fırında pişirilir. Pişen yemeğin üzerine 2 yemek kaşığı tereyağı sürülür ve servis yapılır.
YORUMLAR