google.com, pub-2571312230047356, DIRECT, f08c47fec0942fa0 gtag("event", "ad_impression", {query_id: "CMz26sa46Y8DFdRrkQUd_t8rsQ", send_to: "G-97YMFGXZ6F"})

Frambuazlı Pasta

22.01.2013
289
Frambuazlı Pasta

Frambuazlı Pasta

Malzemeler

  • pandispanyası için
  • 4Yumurta
  • 4Fincan şeker
  • 4Fincan un
  • 1 paket kabartma tozu,1 paket vanilya limon kabuğu rendesi
  • Kreması için:
  • 1 lt süt
  • 1 su bardağı şeker
  • 4 kaşık un
  • vanilya
  • 1 yumurta
  • 1 paket kremşanti
Tarif
  • Karıştırarak muhallebi gibi pişirin
  • daha sonra mikserle 5 dk çırpın içine kremşantiyi de ilave edip tekrar çırpın
  • dolapta sertleşmesi için 15 dakika kadar bekletin
  • Önce yumurtalar ve seker mikserle çırpılır.
  • Toz olan malzemeler ayrı bir kapta karıştırılır ve bu yumurtalı harca katılır karıştırılır.
  • Önceden yağlanmış, unlanmış kelepçeli kalıba boşaltılır.
  • 175 derecede 35 dakika kadar pişirilir
  • Kekimiz soğuyunca ortadan ikiye keselim..
  • Daha sonra arasına kremamızı sürüp meyvelerimizi dizelim.
  • Diğer yarısını da kapatıp çok az gıda boyası koyduğumuz kremşantiyle her yerini kaplayalım.
  • Bir gün dinlendirip servis ederseniz çok daha güzel ve yumuşak olur.
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.