Etimek Tatlısı

Malzemeler
– 1 Paket Etimek
Muhallebi İçin
– 1 Yemek kaşığı Margarin
– 5 Yemek kaşığı Nişasta
– 1 Litre Süt
– Yarım Su bardağı Toz Şeker
– 2 Yemek kaşığı Un
Üzeri İçin
– 1 Paket Burçak Bisküvisi
Şerbeti İçin
– 2 Damla Limonun Suyu
– 2 Su bardağı Su
– 1.5 ( 3/2 ) Su bardağı Toz Şeker
Tarifi
Etimekleri borcama yan yana dizin. Şerbet malzemelerini küçük bir tencereye alıp kaynatın, hafif koyulaşınca borcama dizdiğiniz etimeklerin üzerine dökün. Muhallebi için şeker, nişasta, unu tencereye alın biraz sütle topaklanmaması için eritin. Daha sonra kalan sütü ekleyerek koyulaşana kadar orta ateşte karıştırarak pişirin. Son olarak margarini ekleyin ve 1 dakika daha karıştırarak kaynatın. Hazırladığınız muhallebi sosunu şerbetlediğiniz etimeklerin üzerine dökün. Muhallebi oda sıcaklığına gelince burçak bisküvileri bir poşetin içine alın, vurarak ezin. Son olarak bisküvinin tamamını tatlının üzerine yayın ve buzdolabında 1 saat kadar dinlendirin. Meyve ve çikolata ile servis yapın