Pancar Çorbası

08.09.2013
166
Pancar Çorbası

Pancar Çorbası

Malzemeler

– 1 Adet Havuç
– 2 Adet Kırmızı Biber
– 2 Adet Pancar
– 1 Diş Sarımsak
– 3 Çorba Kaşığı Sirke
– 2 Çorba Kaşığı Soya Sosu
– 6 Su bardağı Su
– 1 Çorba Kaşığı Tereyağı

Tarifi

Kabuklarını soyduğunuz pancarları iri küpler halinde doğrayın ve tencereye alın. İri doğranmış havuç ve kırmızı biberi ilave edin. Sarımsak, tereyağı, sirke ve suyu katın. Tüm malzemeyi 30 dakika pişirin ve blenderden geçirin. Tekrar tencereye alın ve soya sosunu ekledikten sonra bir taşım daha kaynatıp, sıcak olarak servis yapın.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.