Ispanaklı Tart Malzemeleri: 50 gram tereyağı 3 kaşık sıvı yağ 3 kaşık yoğurt 1/2 çay kaşığı kabartma tozu 2 bardak...
Pancar Çorbası
Malzemeler
– 1 Adet Havuç
– 2 Adet Kırmızı Biber
– 2 Adet Pancar
– 1 Diş Sarımsak
– 3 Çorba Kaşığı Sirke
– 2 Çorba Kaşığı Soya Sosu
– 6 Su bardağı Su
– 1 Çorba Kaşığı Tereyağı
Tarifi
Kabuklarını soyduğunuz pancarları iri küpler halinde doğrayın ve tencereye alın. İri doğranmış havuç ve kırmızı biberi ilave edin. Sarımsak, tereyağı, sirke ve suyu katın. Tüm malzemeyi 30 dakika pişirin ve blenderden geçirin. Tekrar tencereye alın ve soya sosunu ekledikten sonra bir taşım daha kaynatıp, sıcak olarak servis yapın.
YORUMLAR