Ispanaklı Tart Malzemeleri: 50 gram tereyağı 3 kaşık sıvı yağ 3 kaşık yoğurt 1/2 çay kaşığı kabartma tozu 2 bardak...
Sebze Çorbası

Malzemeler
100 gram havuç
100 gram beyaz turp
100 gram kereviz
100 gram lahana
100 gram bezelye
200 gram patates
100 gram taze fasulye
1 çorba kaşığı taze nane
40 gram tereyağı
Tuz
Yapılışı
- Sebzeleri temizleyin.
- İnce ve küçük parçalar halinde doğrayın.
- Bir tencereye koyun.
- Üzerine 2 litre soğuk su dökün.
- Tuz ilave edip, tencerenin kapağını kapatın ve kısık ateşte 1.5 saat kadar pişirin. Tencereyi ateşten indirmeden önce naneyi ve tereyağını katın.
- Sebzeleri püre haline getirmeden çorbaları kaselere boşaltarak servis yapın. Afiyet olsun…
YORUMLAR