Web Sayfası Privacy PolicyCookie PolicyTerms and Conditions

Sebze Çorbası

26.07.2013
117
Sebze Çorbası

Sebze Çorbası

Malzemeler

100 gram havuç

100 gram beyaz turp

100 gram kereviz

100 gram lahana

100 gram bezelye

200 gram patates

100 gram taze fasulye

1 çorba kaşığı taze nane

40 gram tereyağı

Tuz

Yapılışı

  • Sebzeleri temizleyin.
  • İnce ve küçük parçalar halinde doğrayın.
  • Bir tencereye koyun.
  • Üzerine 2 litre soğuk su dökün.
  • Tuz ilave edip, tencerenin kapağını kapatın ve kısık ateşte 1.5 saat kadar pişirin. Tencereyi ateşten indirmeden önce naneyi ve tereyağını katın.
  • Sebzeleri püre haline getirmeden çorbaları kaselere boşaltarak servis yapın. Afiyet olsun…
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.