Ispanaklı Tart Malzemeleri: 50 gram tereyağı 3 kaşık sıvı yağ 3 kaşık yoğurt 1/2 çay kaşığı kabartma tozu 2 bardak...
Yalancı Tavuk Göğsü

Malzemeler
1 kg. Süt
1 su bardağı un
1 su bardağı toz şeker
125 gr. kadar margarin ya da tereyağ
1 paket vanilya
Yapılışı
- Tenceremizde yağımızı eritip unumuzu kokusu çıkana kadar kavuruyoruz
- Kavurma işlemi bittikten sonra sütümüzü ,vanilyamızı ekleyip muhallebi gibi pişiriyoruz.
- Pişirdikten sonra 10 dakika kadar mikserle iyice çırpıyoruz
- Çırpma işlemi bittikten sonra soğuk su ile çalkaladığımız bir borcama boşaltıyoruz.
- üzerine bol hindistan cevizi serpip istediğimiz gibi süslüyoruz. Afiyet olsun…
YORUMLAR