Yalancı Tavuk Göğsü

10.08.2013
118
Yalancı Tavuk Göğsü
70 / 100

Yalancı Tavuk Göğsü

Malzemeler

1 kg. Süt

1 su bardağı un

1 su bardağı toz şeker

125 gr. kadar margarin ya da tereyağ

1 paket vanilya

Yapılışı

  • Tenceremizde yağımızı eritip unumuzu kokusu çıkana kadar kavuruyoruz
  • Kavurma işlemi bittikten sonra sütümüzü ,vanilyamızı ekleyip muhallebi gibi pişiriyoruz.
  • Pişirdikten sonra 10 dakika kadar mikserle iyice çırpıyoruz
  • Çırpma işlemi bittikten sonra soğuk su ile çalkaladığımız bir borcama boşaltıyoruz.
  • üzerine bol hindistan cevizi serpip istediğimiz gibi süslüyoruz. Afiyet olsun…
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.