google.com, pub-2571312230047356, DIRECT, f08c47fec0942fa0 gtag("event", "ad_impression", {query_id: "CMz26sa46Y8DFdRrkQUd_t8rsQ", send_to: "G-97YMFGXZ6F"})

Zeytinyağlı Yer Elması

04.02.2013
203
Zeytinyağlı Yer Elması

Zeytinyağlı Yer Elması

Malzemeler

  • 500 gr. yer elması
  • 2 adet soğan
  • 1 adet limon
  • 1 adet kesme şeker
  • 2 çorba kaşığı pirinç
  • 1 su bardağı zeytinyağı
  • yeteri kadar tuz
Tarif
  • Bir tencere içinde zeytinyağında ince kıyılmış soğan öldürülür
  • Temizlenmiş, küçük kesilmiş yer elması ağır ateşte yavaş yavaş kendi suyu ile tencereyi sallayarak veya kevgirle hafif, parçalanmadan karıştırılır
  • Yarı pişmiş durumda, 3 bardak su, pirinç, tuz, limon, şeker ilave edilerek pişirilir
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.