Zeytinyağlı Yer Elması

04.02.2013
20
Zeytinyağlı Yer Elması

Zeytinyağlı Yer Elması Tarifi, Zeytinyağlı Yer Elması Nasıl Yapılır?Malzemeler

  • 500 gr. yerelması
  • 2 adet soğan
  • 1 adet limon
  • 1 adet kesme şeker
  • 2 çorba kaşığı pirinç
  • 1 su bardağı zeytinyağı
  • yeteri kadar tuz
Tarif
  • Bir tencere içinde zeytinyağında ince kıyılmış soğan öldürülür
  • Temizlenmiş, küçük kesilmiş yerelması ağır ateşte yavaş yavaş kendi suyu ile tencereyi sallayarak veya kevgirle hafif, parçalanmadan karıştırılır
  • Yarı pişmiş durumda, 3 bardak su, pirinç, tuz, limon, şeker ilave edilerek pişirilir
YAZAR BİLGİSİ
Hergün güncellenen haberleri ve birbirinden özel yazarları ile takipçilerine çok özel bir dünyanın kapılarını aralayan SAGLİKVEYASAMDERGİSİ.com.tr, internette dergi standartlarında takipçilerine sağlıklı yaşamın renklerini sunuyor. Sağlıklı Yaşamın Pusulası’ olan www.saglikveyasamdergisi.com.tr sitesi Sağlık & Yaşam Dergisi’nin yazılı basındaki başarısının sanal ortamdaki en büyük destekçisidir.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.