Bıldırcın Yumurtası

29.11.2012
721
Bıldırcın Yumurtası

Paylaş

Malzemeler :

4 Adet Bıldırcın
2 Adet Bostan
Patlıcan
60 gr Tereyağı
1 Yemek kaşığıUn
1 Yemek kaşığı Krema
2 Yemek kaşığı Salça
1 Tutam Tuz
1 Tutam Karabiber

Hazırlanışı:

Patlıcanı tepesinden keserek içerisini oyun. Bıldırcınları temizleyin patlıcanların içerisine koyarak tepsiye alın. Tencerede tereyağını eriterek, içerisine un koyup biraz kavurun. İçerisine salça, et suyu, tuz, karabiber ve krema koyarak bir taşım kaynatın. İçerisinde bıldırcın olan tepsiye koyarak üzerini folyoyla kapatıp fırına koyun. 200 derece fırında pişirin. Bıldırcınlar pişene kadar fırında kalsın. Servis tabağına alarak sıcak olarak servise sunun.

Paylaş

YAZAR BİLGİSİ
Hergün güncellenen haberleri ve birbirinden özel yazarları ile takipçilerine çok özel bir dünyanın kapılarını aralayan SAGLİKVEYASAMDERGİSİ.com.tr, internette dergi standartlarında takipçilerine sağlıklı yaşamın renklerini sunuyor. Sağlıklı Yaşamın Pusulası’ olan www.saglikveyasamdergisi.com.tr sitesi Sağlık & Yaşam Dergisi’nin yazılı basındaki başarısının sanal ortamdaki en büyük destekçisidir.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.