Cipsli Tavuk Kanadı

05.12.2012
174
Cipsli Tavuk Kanadı

Cipsli Tavuk Kanadı

Malzemeler

Yarım kilo tavuk kanadı

1 paket Cips

1 adet Yumurta

(isteğe bağlı) Un

(isteğe bağlı) Kırmızıbiber

(isteğe bağlı) Tuz

(isteğe bağlı) Sıvı yağ

Yapılışı

•Tavuk kanatlarını yıkayıp temizleyin.
•Unu bir kapta tuz ve kırmızı biberle karıştırın.
•Önce yumurtaya sonrada unlu karışıma bulayın.
•İstediğiniz büyüklükte bıraktığınız cipslere bulayın ve kızgın yağda nar gibi olana kadar kızartın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.