Elmalı Cevizli Bisküvi

13.09.2013
24
Elmalı Cevizli Bisküvi

elmali-cevizli-biskuviMalzemeler

– 1 Su bardağı Ceviz İçi
– 2 Adet Elma Rendesi
– Yarım Su bardağı Eritilmiş Margarin
– 1 Paket Kabartma Tozu
– 1 Tatlı kaşığı Tarçın
– 1 Su bardağı Toz Şeker
– 3 Adet Yumurta
– Kararında Un

Tarifi

Elmanın kabuklarını soyup, rendeleyiniz. Cevizleri isterseniz elle, isterseniz robotta çekiniz. Geniş bir kabın içine az un koyup, içine 3 adet yumurtayı kırınız. Toz şeker ve Sana\’yı ekleyip iyice çırpınız. Rende elma ve cevizi ekleyiniz. Kabartma tozu ve unu eleyerek ekleyiniz. Kulak memesi kıvamında hamur elde edene kadar yoğurunuz. Sıvı Sana ile fırın tepsisini yağlayınız. Hamurdan şekilsiz parçalar alarak yuvarlayınız. Yağlanmış tepsiye diziniz. Önceden 180 derecede ısıtılmış fırında pembeleşinceye kadar pişiriniz.

YAZAR BİLGİSİ
Hergün güncellenen haberleri ve birbirinden özel yazarları ile takipçilerine çok özel bir dünyanın kapılarını aralayan SAGLİKVEYASAMDERGİSİ.com.tr, internette dergi standartlarında takipçilerine sağlıklı yaşamın renklerini sunuyor. Sağlıklı Yaşamın Pusulası’ olan www.saglikveyasamdergisi.com.tr sitesi Sağlık & Yaşam Dergisi’nin yazılı basındaki başarısının sanal ortamdaki en büyük destekçisidir.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.