Çilekli Milföy Tatlısı

21.08.2013
50
Çilekli Milföy Tatlısı

cilekli_milfoyMalzemeler

4 adet milföy hamuru
2 bardak süt
1 paket çilekli puding
1 çorba kaşığı pudra şekeri

 Tarifi

Milföy hamurlarını çözüldükten sonra yağlı kağıt üzerine dizip fırın tepsisine koyun
Önceden ısıtmış olduğunuz fırında kabarıncaya pişirin.(yaklaşık 15-20 dk
Çilekli pudingi süt ile karıştırıp pişirin. Soğumaya bırakın.
Fırından çıkarttığınız milföy hamurlarının aralarını bir bıçak yardımı ile açın ve iyice
soğumalarını bekleyin. Hazırladığınız çilekli pudingden hamurların aralarına doldurun.
Üzerlerini pudra şekeri ile süsleyip servis yapın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.