Limonlu Yoğurt Dondurması

11.08.2013
174
Limonlu Yoğurt Dondurması

Limonlu Yoğurt Dondurması

Malzemeler

2 bardak yağsız yoğurt

Yarım limon suyu

Limon kabuğu rendesi

4 kaşık splenda

8-10 damla dr.oetker limon aroması

8-10 damla dr.oetker vanilya aroması

Yapılışı

  • Yoğurt 4-5 saat süzgeçte bekletilerek süzme yoğurt haline getirilir.
  • Splendayla krema halini alana dek iyice çırpılır.
  • Daha sonra limon kabuğu rendesi, limon suyu ve aromalar eklenerek tekrar homojen hale gelene dek karıştırılır.
  • İstediğiniz kalıplara bölüştürülerek dondurulur. Afiyet olsun…
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.