Pesto Soslu Lazanya

21.07.2014
378
Pesto Soslu Lazanya
76 / 100

Pesto Soslu Lazanya

Tarifi Malzemeler:

  • 1 paket lazanya

Sos İçin:

  • 1-2 demet taze fesleğen
  • 7-8 diş sarımsak
  • 1 çay bardağı dolmalık fıstık
  • 1 çay bardağı zeytinyağı
  • 2-3 çay kaşığı tuz
  • 1 çay bardağı rende parmesan peyniri

Pesto Soslu Lazanya Tarifi Hazırlanışı:

  1. Lazanyayı, içine biraz sıvı yağ ve tuz konulan geniş bir tencerenin içindeki suda haşlayın.
  2. Sos için robota fesleğen, sarımsak, dolmalık fıstık, zeytinyağı ve tuzu koyun.
  3. Tüm malzemeyi 30 saniye kadar robotta kıyın.
  4. Haşlanan lazanyayı geniş bir fırın kabına alın.
  5. Hazırladığınız pesto sosunu üzerine ekleyin.
  6. En üste ise permasan peynirini ilave edin.
  7. Önceden ısıtılmış fırında peynir eriyene kadar 5 dakika bekletin.
  8. Üzeri kızaran lazanyayı fırında çıkarın.
  9. Sıcak olarak servise sunun.

 

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.