google.com, pub-2571312230047356, DIRECT, f08c47fec0942fa0 gtag("event", "ad_impression", {query_id: "CMz26sa46Y8DFdRrkQUd_t8rsQ", send_to: "G-97YMFGXZ6F"})

Sac Tava

26.06.2014
182
Sac Tava

Sac Tava

Malzeme Listesi

Yarım kilo kuşbaşı et
Yarım çay bardağı sıvı yağ
2 tane domates
4 tane köy biberi
1 tane küçük soğan
Tuz, karabiber, pul biber, kekik

Yapılış Aşaması

İlk önce kuşbaşı eti yıkayıp kendi suyu ile birlikte pişirin.
Ardından pişen etleri saç tavaya alarak üstünde sıvı yağı gezdirin.
Küp şeklinde doğranan domatesleri üstüne ekleyip ufak doğranan biber ve soğanı da ekleyerek karıştırın.
Daha sonra domates ile biberler yumuşayıncaya dek arada sırada karıştıra karıştıra pişirin.
En son kapatmaya 5 dakika kala baharatları katın.

Afiyet Olsun…

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.