Yaz Güveci

26.08.2013
35
Yaz Güveci

yaz-güveciMalzemeler

tuz
sıvıyağ
1 kuzu kol
4 domates
3 diş sarımsak
3 soğan
yarım kg taze fasulye
2 kırmızı biber
2 patlıcan
2 kabak
4 çarliston biber

Tarifi

Öncelikle etlerinizi güveçte yağ ile bir müddet pişirin. Üstüne sarımsak ve soğanda ilave edin. İlk önce fasulyeyi daha sonra tuzlu suda bekletilmiş patlıcanı, biberleri, kabakları en son rendelenmiş domatesleri ekleyin.Tuzunu da ekleyin ve güvecinizin ağzını yağlı kağıt ve onunda üzerini folyo ile kapatın yaklaşık 1 saat kendi suyu ile pişirin.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.